Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenUltrasoon Schoonmakend Bad

van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen

Van goede kwaliteit Industriële Ultrasonic Cleaner voor verkoop
Van goede kwaliteit Industriële Ultrasonic Cleaner voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen

China van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen leverancier
van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen leverancier van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen leverancier

Grote Afbeelding :  van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DEKANG
Certificering: CE/FCC
Modelnummer: DK-2200P

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: US$255-275/pc
Verpakking Details: karton
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000pcs/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
materiaal:: Roestvrije SUS Capaciteit:: 22 liter
Frequentie:: 40 KHz Ultrasone Macht:: 480W
Het verwarmen macht:: 500W

van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen

 

Het ultrasone schoonmaken is uiterst snel en krachtig.
Het is over de Bel

Centraal bij het Ultrasone Schoonmaken is de bel; eigenlijk, veel bellen. Deze bellen worden gecreeerd door correcte golven als die golvenbeweging door water. Dit is genoemd geworden Cavitatie die eenvoudig de vorming van bellen (een holte) in water is. Als u ooit het schuim verlaten in water door een spinnende bootpropeller hebt gezien, dan hebt u cavitatie in actie gezien. Wij gebruiken PropellersAlthough-echt geen propellers schijnen ongelooflijk te spinnen snel wanneer het bewegen van een boot, de bellen die zij uit dat geproduceerd hebben die kunnen niet worden gebruikt om schoon te maken spint. Dit is omdat terwijl de Ultrasone Schoonmakende die Systemen van Morantz het gebruiken van cavitatie schoonmaken, de bellen door onze Ultrasone machines worden geproduceerd van die geproduceerd door een propeller op twee belangrijke manieren zeer verschillend zijn:
Eerst, zijn onze bellen enorm krachtig in vergelijking met propellerbellen.
Ten tweede, zijn onze bellen microscopisch wat hen ongelooflijk efficiënt maakt.
Hoe de Cavitatie schoonmaakt

Aangezien de bellen zoals die gecreeerd door Cavitatie enkel lege ruimte zijn, zijn er niets om hen open te houden. Dientengevolge, storten deze bellen, in of imploderen, bijna zo snel aangezien zij worden gecreeerd. In onze machines, gebeurt dit miljoenen tijden per seconde. Deze constante implosie veroorzaakt enorme vacuümenergie in de vorm van hitte en druk. Het is deze combinatie van hitte en druk die Ultrasone geluidsleer zijn het schoonmaken vermogen en macht geeft.

 

Wat ultrasoon schoonmaakt?

Het ultrasone schoonmaken is een uitzonderlijke techniek die het het schoonmaken proces vergemakkelijkt. Het is een uitzonderlijk grondig proces dat efficiënt diverse punten schoonmaakt. Dit krachtige proces kan het zeer gedetailleerde werk uitvoeren microscopische deeltjes uit harde oppervlakten snel en met succes verwijderen. De externe evenals interne oppervlakten, de blinde gaten en de spleten, kunnen gelijktijdig en uniform worden schoongemaakt. De vettige, olieachtige en kleverige delen worden efficiënt schoongemaakt met een ultrasone schoonmakende eenheid.

 

 

om gebruikers te beschermen, bewaar gegevens en houd de maatschappij regelmatig lopend, is het zeer belangrijk voor elektronika allerhande niet alleen regelmatig om worden schoongemaakt, maar grondig worden schoongemaakt.

 

  1. De autodienst: Spoelende carburatoren, injecteurs, injecteurs, het netwerk van de brandstoffilter (benzine) schoonmaken, individuele delen, assemblage, en volledige blokken die.
  2. Geneeskunde: Het wassen en het oppoetsen van optica, sterilisatie en het schoonmaken van chirurgische instrumenten, flesjes, de tand en farmaceutische industrieën; schonere opnieuw te gebruiken, vormen.
  3. Techniek: Het schoonmaken van delen, pijpen, draden, enz. alvorens te eindigen, machinaal bewerkend delen en componenten aan het behoud, verwerking van delen na heropenende, lassende, malende, oppoetsende, schoonmakende zeven in de brandstof en hydraulische systemen, deburring delen.
  4. Instrumentatie: Het wassen en het oppoetsen van optica, de componenten van precisiewerktuigkundigen, geïntegreerde schakelingen en drukkringsraad.

 

Specificaties

 

Model: DK-2200P
Tankgrootte (mm): 500*300*1550
Totale Grootte (mm): 550*330*330
Capaciteit: 22
Frequentie (KHz) 28/40/68
Ultrasone Macht (W): 0-480
Het verwarmen Capaciteit (W): 500
Timingswaaier (min): 1-99
Temperatuurwaaier (ºC): 0-80ºC
Waterdrainage: Ja

 

van het het Bad Ultrasone Schonere Laboratorium van 22L 480W de Ultrasone Medische Chirurgische Hulpmiddelen

 

 

Contactgegevens
Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

Contactpersoon: Euro

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)