Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

Van goede kwaliteit Industriële Ultrasonic Cleaner voor verkoop
Van goede kwaliteit Industriële Ultrasonic Cleaner voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

1 2 3
Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD
Dekang Kantoor Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Dekang/DK Sonic
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%

Is Elektronisch Schoonmakend de Toestellenco. van Shenzhendekang, Ltd een uitvoerige nieuwe high-tech onderneming die zich op het onderzoek & de ontwikkeling, productie en verkoop van commercieel, huishouden, industriële high-power ultrasone reinigingsmachines enz. concentreert. Vooral, kunnen wij ook niet genormaliseerde producten volgens de eisen van klanten aanpassen.

 

Onze R&D-afdeling kan in vijf secties worden verdeeld: de mechanische sectie van het structuurontwerp, elektronische ontwerpsectie die, software sectie, grafische ontwerpsectie, testende sectie ontwikkelen. Alle leden zijn uitstekende ingenieurs die de ervaring van R&D van minstens 5 jaar hebben. Zij zijn goed bij het introduceren van de meeste geavanceerde technologieën in de wereld in onze producten en maken wat innovatieve verbetering. Vooral besteden zij ook veel aandacht aan samenwerking met sommige instituten of uitstekende professoren van universiteiten in China. Bovendien, wij besteden ook heel wat geld bij het kopen van nieuw geavanceerd materiaal voor R&D en productie van nieuwe producten elk jaar.

 

Nu onze producten zijn samengesteld uit huishouden ultrasone reinigingsmachines, slimme ultrasone reinigingsmachines, digitale ultrasone reinigingsmachines, mechanische ultrasone schonere, industriële ultrasone reinigingsmachines enz. Elk van onze standaardproducten hebben de meeste internationale normen, zoals Ce-certificatie, RoHS-certificatie, FCC certificatie enz. bereikt. Bovendien, Dekang heeft ook strikte onderzoekende procedures om de kwaliteit van niet genormaliseerde producten te controleren.

 

In verband met VIP van DeKang klanten, kunnen zij recentste productinformatie en vrije steekproeven van onze nieuwe producten krijgen die een minder dan bepaald bedrag kosten wanneer zij enkel op de markt verschijnen. Bovendien, Dekang verstrekt 1 garantie van het jaar voor elk van onze producten. Om het even welke producten met gebreken kunnen door nieuwe producten worden vervangen tenzij zij opzettelijk gebroken zijn. Voorts lanceert Dekang verscheidene online onderzoeksplatforms en technisch discussieforum. Om het even welke klanten kunnen een onderzoek maken of technische online vragen stellen. Vooral, kunnen de klanten Dekang op Facebook, Twitter, VK, Linkedin, Google+, Youtube enz. volgen.

 

Klantgericht! Professioneel! Goed geloof! Ononderbroken innovatief! Streng!

Dekang besteedt altijd aandacht aan samenwerking met partners, en probeert om een win-win situatie met hen te maken. Ben ernstig met hun vereisten, spaar geen inspanning om hen tevreden te stellen. DeKang, uw super partner!

 
Contactgegevens
Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. Sandy Wang

Tel.: 86-755-2357-5005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)