Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

Van goede kwaliteit Industriële Ultrasonic Cleaner voor verkoop
Van goede kwaliteit Industriële Ultrasonic Cleaner voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

1 2 3
Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD
Dekang Kantoor Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Dekang/DK Sonic
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%
In December 2010, lanceerde Dekang een reeks huishouden ultrasone reinigingsmachines.
 
In Juni 2011, ontwikkelde Dekang een reeks mechanische ultrasone reinigingsmachines voor het commerciële doel. Alle mechanische ultrasone reinigingsmachines hebben een het stempelen tank zonder een lassenhiaat, een roestvrij staalhuisvesting en een deksel die hen maken een lange levensduur hebben. Vooral wenden zij hoge prestatiesomvormers met de ultrasone frequentie van 40KHz aan. De uiterst kleine microscopische die bellen door deze omvormers worden geproduceerd kunnen onregelmatige en complexe instrumenten, componenten en PCBs schoonmaken die zeer moeilijk om via gemeenschappelijke schoonmakende hulpmiddelen zijn schoon te maken. Zelfs kunnen de ontoegankelijke poriën van deze instrumenten, component en PCBs ook zonder enige fysieke schoonmakende krassen worden schoongemaakt.
 
In Mei 2013, introduceerde de afdeling van R&D van Dekang en paste digitale controletechnologie in ultrasone reinigingsmachines toe. Zij voegden een digitaal controlemechanisme met een LEIDENE vertoning toe die voor mensen geschikt is om eender welke nauwkeurige het werk temperatuur en tijd van ultrasone reinigingsmachines te plaatsen.
 
In December 2014, maakte de afdeling van R&D van Dekang een technische innovatie en lanceerde een reeks slimme dubbel-banden verwarmend ultrasone reinigingsmachines. Het was een grote die doorbraak op digitale verwarmende ultrasone reinigingsmachines wordt gebaseerd. De slimme dubbel-banden die ultrasone reinigingsmachines verwarmen niet alleen hebben alle eigenschappen van digitale verwarmende ultrasone reinigingsmachines, zoals het verwarmen functie voor beter het schoonmaken van olie en was, een digitaal controlemechanisme voor de nauwkeurige controle van temperatuur en tijd, maar ook hebben hun eigen eigenschappen.
 
In Juli 2015, om de productiecapaciteit uit te breiden en de levertijd van goederen te verkorten, heeft Dekang zich aan een plaats bewogen die bij Shiyan-straat, Bao'an-District, Shenzhen-Stad wordt gevestigd en het waarvan gebied 2.000 vierkante meters is. Het maakt Dekang wordt de derde grootste fabrikant van ultrasone reinigingsmachines in China.
 
Contactgegevens
Shenzhen DeKang Electronic Cleaning Appliances Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. Sandy Wang

Tel.: 86-755-2357-5005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)